Vanaf €79
Detective apparatuur huren


Reservation
Huur een GPS tracker.

Contact

Verhuur

Naast het in huren van een privé detective overspel, is het tevens mogelijk om diverse apparatuur te huren. Wij bieden verschillende afluister apparatuur aan en GPS trackers. Deze zijn beschikbaar per dag, per week of per maand. Wel raden wij aan om de tracker door onze professionals te laten plaatsen. Bij verlies of diefstal brengen wij de gehele kosten van de GPS tracker of afluister apparaat in rekening.

Kosten

Gps Trackers

Wij hebben tal van mogelijkheden tot het verhuur van apparatuur. Op dit moment bieden wij twee soorten GPS trackers aan. De goedkopere variant is €79 per dag, deze heeft niet de mogelijkheid tot het live volgen van de persoon in kwestie. Daarnaast hebben wij een GPS tracker, bij welke je de persoon live kunt volgen, onbeperkt locatie opvragen en inzage in geschiedenis. Deze tracker kost €120 per dag. Bij het huren van beiden trackers krijgt u na afloop een verslag waarin u ziet waar de persoon in kwestie is geweest.

Afluisterapparatuur

Tevens hebben wij verschillende mogelijkheden tot het huren van afluisterapparatuur. Hierbij kunt u denken aan een pen, knoop, heel klein apparaatje, stekker doos met inbel mogelijkheid zodat u live kunt meeluisteren. Binnen afluisterapparatuur hebben wij tal van mogelijkheden, welke in elke situatie passen. Vraag hier naar de mogelijkheden.


Benieuwd naar de kosten van een detective inhuren?.

Vraag offerte aan