Prive Detective inhuren prijs:

De kosten van een detective onderzoek zijn per geval verschillend. Bewijzen kunnen in de meeste gevallen namelijk alleen worden geleverd na observaties en dat kost nu eenmaal tijd. Over het algemeen is er altijd een patroon van te voren in te schatten waarop wij de meeste kans van slagen hebben. Dit wordt samen met u besproken, voordat wij het detective onderzoek gaan starten. Verdenk jij je partner van overspel? Dit kunnen wij vaak al bewijzen vanaf €250 euro. Van te voren kunnen wij tevens een uren plafond afspreken, waarbij de kosten van het onderzoek niet hoger worden dat het afgesproken bedrag.

Wij zullen van te voren een heldere prijs opgave voor u maken, zodat u niet met onverwachte kosten wordt geconfronteerd. Aan de hand van uw wensen, stellen wij een onderzoeksplan samen. Wij zullen altijd samen gaan kijken naar een passende oplossing, ook op het gebied van uw budget.

kosten detective
Twee dagen onderzoek

Wij raden in bijna alle gevallen aan, om twee privé detectives in te huren. Dit omdat dit meer garandeert op succes. Huur nu twee privé detectives in voor twee dagen onderzoek, a 3 uur per dag. Dit is inclusief beeldmateriaal en apparatuur. Vraag naar de voorwaarden.

€399

Boek nu

Waarom Het Vreemdgaan Bureau?

– Wij zijn 24/7 bereikbaar
– Snel & Discreet
– De lat ligt hoog, maar de drempel is laag
– Geen zaak blijft onopgelost
– Zowel Nationaal als Internationaal
– Al onze detectives zijn gediplomeerd

Meer informatie?

Neem contact op[/cs_content_seo]