10

Signalen Vreemdgaan partner.


Natuurlijk waren er signalen van vreemdgaan en als je op je intuïtie af zou zijn gegaan dan hadden er allang alarmbellen moeten gaan rinkelen. Maar juist omdat het zo pijnlijk is om achter het vreemdgaan van je partner te komen, sluiten we liever onze ogen dan dat we de waarheid onder ogen zien.

Hieronder vind je een door ons opgestelde lijst op basis van ervaringen van de afgelopen jaren van signalen die erop zouden kunnen duiden dat je partner vreemd gaat. Dit betekent natuurlijk niet dat dit ook altijd het geval is. Herken je meerdere situaties die we hieronder schetsen, neem dan geheel vrijblijvend een keer contact met ons op. Ons slogan is dan ook: ‘de lat ligt hoog maar de drempel laag’

Hierbij een aantal veel voorkomende situaties bij overspelige partners:

1
Je partner bewaakt zijn of haar mobiele telefoon met uiterste zorg.

Verliest je partner zijn/haar mobiel geen moment uit het oog en zijn ineens alle wachtwoorden veranderd? Waarom heeft je partner zoveel te verbergen? Bedenk dat dit in een betrouwbare relatie niet aan de orde zou zijn.

2
Je partner is ineens veel aan het overwerken en/of gaat veel zonder jou weg.

Moet jou partner ineens veel overwerken of gaat hij/zij veel meer weg zonder jou? Dit kunnen tekenen zijn van overspel.

3
Je partner is geïnteresseerder dan voorheen in je werktijden en afspraken.

Wil jouw partner ten alle tijden weten waar jij bent en wat voor afspraken je hebt? Vraag je dan af waarom hij/zij dit zo specifiek wilt weten.

4
Je partner besteedt meer aandacht aan zijn/haar uiterlijk dan voorheen.

Is je partner langer bezig met zijn/haar uiterlijke verzorging? Vind jouw partner zijn/haar uiterlijke vertoon opeens belangrijk en gaat jouw partner zelden tot nooit meer onverzorgd de deur uit? Dat is dan niet voor niks.

5
Je partner is niet zo blij als je ineens onverwacht thuiskomt en moet ineens even telefoneren.

Ben jij onverwacht een middag vrij en reageert je partner een beetje gestrest? Dit zou kunnen aanduiden dat je partner geheime afspraken heeft.

6
Je partner neemt niet meer zijn/haar telefoon op naast jou en heeft zijn/haar telefoon te vaak op stil

Loopt je partner weg wanneer er gebeld wordt of speelt zijn/haar telefoon een grotere rol dan voorheen? Grote kans dat hij/zij iets te verbergen heeft.

7
Je partner veranderd zijn/haar visie over vreemdgaan.

Als je een gesprek over vreemdgaan hebt en je partner geeft ineens aan dat voor hem of haar een keer vreemdgaan niet het einde van de relatie hoeft te betekenen of juist dit gesprek heel erg ontwijkt, vraag je dan wat de beweegredenen hiervan kunnen zijn.

8
Verandering van het gedrag van uw partner

Is je partner overdreven liefdevol, complimenteus of krijg je spontane cadeautjes . Of gedraagt uw partner zich een stuk afstandelijk er dan voorheen? Plotselinge verandering van het gedrag kan er op duiden dat er iets mis is.

9
De intimiteit tussen jou en je partner veranderd.

Is je seksleven erg veranderd ten opzichte dan voorheen? Heeft je partner ineens een andere routine of een verhoogd/verlaagd libido? Wees hier dan alert op.

10
Je partner zoekt bij thuiskomst niet direct fysiek contact

Normaliter heb je direct fysiek contact met je partner (een zoen of knuffel) als hij/zij thuiskomt. De laatste tijd duikt je partner eerder onder de douche of wast zijn/haar handen.


You have a gut feeling.


Overspel
Vermoedens vreemdgaande partner?.

Neem contact op