Over ons
Wie zijn wij & wat doen wij?


Detective Bureau
Overspel.

Vermoed jij iets? Weet jij het eigenlijk al maar wil je bewijs? Wij van Het Vreemdgaan Bureau helpen u graag om er achter te komen of uw partner vreemdgaat of wat er aan de hand is. Heb jij twijfels over je partner, voelt het anders of wil je het gewoonweg uitsluiten?

Wij als detective professionals gaan graag voor u aan de slag. Binnen enkele dagen weet u al meer en bent u af van de onzekerheid.

Onze snelheid en discretie typeren de werkwijze van Het Vreemdgaan Bureau.
Uw overspelige partner zal niets doorhebben en wij leveren het materiaal waarmee u de confrontatie aan kan gaan. Als detective bureau leggen wij de bewegingen van uw partner vast over een nader te bespreken periode. Onze waarnemingen worden altijd met foto en/of beeldmateriaal vastgelegd.

Wij richten ons op het vinden van bewijsmateriaal en advisering op het gebied van overspel en vreemdgaan.

Wij werken met betrouwbare detectives en zijn 24/7 bereikbaar. Zo krijgt u als klant heel snel een antwoord, oplossing of inzichtelijk plan van aanpak om van dit vreselijke gevoel af te komen. Ook met confrontaties en verdere afhandeling kunnen wij u te hulp schieten.

Bij Het Vreemdgaan Bureau is alle informatie strikt vertrouwelijk en staat discretie hoog in het vaandel. Alle door ons ingezette detectives professionals zijn gediplomeerd, bekwaam en bevoegd om op meerdere terreinen te worden ingezet. Bovendien hebben al onze detectives een zwijgplicht en gaan volgens de privacy gedragscode te werk.

contact
Wij helpen u graag verder

Bij het bewijzen van vreemdgaan:

1. Kijken we naar de activiteiten van uw partner;

2. Zorgen wij voor het bewijsmateriaal (o.a. video opnames en foto’s);

3. Helpen wij u bij het bewijzen van overspel en het bevestigen of ontkrachten van uw gevoel qua overspel

 

.

Aanvraag voor meer informatie:

Wilt u gebruik maken van onze detective dienstverlening of heeft u vragen? Vul dan onderstaand formulier geheel vrijblijvend in en u ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een antwoord of chat met een van onze consultants die 24/7 voor u klaar zitten.Uw informatie behandelen wij zorgvuldig en discreet. Wij hebben een geheimhoudingsplicht en werken volgens de privacy gedragscode


Benieuwd naar de kosten?.

Vraag offerte aan