Werkwijze inhuren detective.


Verdenk jij je partner van overspel? Wij als detective professionals gaan graag voor u aan de slag. Binnen enkele dagen weet u al meer en bent u af van de onzekerheid.

Stap #1 | 1 Persoonlijk advies
Vrijbljvende Intake.


Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende intake. Liever Anoniem eerst wat meer informatie? Neem dan telefonisch, via whatsapp of onze live chat contact op met onze detectives. Na de intake krijgt u van ons een duidelijk voorstel met de bijbehorende prijsopgave. Het oriënterende gesprek kan op een door u te kiezen locatie plaats vinden. Wij zijn discreet en zullen ons niet kenbaar maken, dit alles altijd geheel in overleg. Tijdens de intake bespreken we een aantal zaken waaronder uw onderzoeksdoel, de problemen en risico’s, de kosten van inhuren detective, uw wensen wat betreft uitvoering, middelen en methodes.
detective

Wij gaan graag voor u aan de slag.

Bij een wederzijds vertrouwen aan het eind van de intake en de goedkeuring van ons voorsteldoor u, gaan wij graag voor u aan de slag. Wij werken volgens een gedegen plan van aanpak en houden u op de hoogte van de resultaten. Omdat bij sommige onderzoeken nauwe betrokkenheid nodig is, houden wij van korte lijnen en heldere communicatie. Vertrouwen is daarbij erg belangrijk.
Neem contact op

Stap #2 | Wij gaan voor u aan de slag
Werkwijze detective.


Na uw goedkeuring op ons voorstel & advies, gaan wij graag aan de slag met het onderzoek. In de meeste gevallen zullen wij de persoon in kwestie schaduwen, zodat het duidelijk wordt waar hij of zij zich bevindt als de partner niet in de buurt is. Partners kunnen per auto worden gevolgd of worden geobserveerd buiten de woning of op het werk. Als bewijs zullen wij foto’s en/of vide opnames maken en verzamelen, waarmee een professionele rapportage zal worden samengesteld voor de klant.
Image detective

Liever geen detective inhuren? Huur dan onze GPS trackers en traceer uw partner op afstand.

Mocht u toch liever geen privé detective willen inhuren, bestaat daarnaast de mogelijkheid om onze apparatuur te huren. Denk hierbij aan het huren van GPS trackers of afluisterapparatuur. De GPS trackers worden door onze privé detectives geplaatst. Na het bespreken van de locaties waar de partner veel komt, krijgt u een update van de locatie, als dit afwijkt.
Kosten

Stap 3 #3 | Opgeloste zaak
De zaak is opgelost.


Wij nemen contact op zodra de zaak is opgelost. Uiteraard snappen wij dat u het liefst 24/7 op de hoogte gehouden wilt worden, door onze privé detectives, echter blijkt uit ervaring dat dit de zaak alleen maar bemoeilijkt. Mocht er bewijs zijn dat uw partner vreemdgaat, zullen wij dit met foto's en videopnames aan uw voorleggen.
detective

Case closed.

Wij hopen natuurlijk ten alle tijden, dat uw partner niet vreemdgaat. Vreemdgaan leidt vaak tot enorm sterke emoties zoals, wanhoop, woede, verdriet & afkeer. Wij snappen dat dit een emotionele achtbaan is, en bieden ook steun en handvaten aan, na het oplossen van de zaak.
Meer informatie?